Gratis proefperiode

Controleer de spamscore van uw e-mailbericht.

FAQ & Antwoorden

De SpamAssassin-score is een numerieke beoordeling die overeenkomt met de waarschijnlijkheid dat een e-mail spam is. Een hoge score betekent dat de e-mail eerder spam is, terwijl een lage score betekent dat de e-mail minder snel spam is.'

 • SpamAssassin is een computerprogramma dat wordt gebruikt om spam e-mail te identificeren. Het werkt door te zoeken naar bepaalde kenmerken van spam-e-mails, zoals ongebruikelijke opmaak of links naar bekende spamwebsites. Als een e-mail wordt geïdentificeerd als spam, wordt deze meestal verplaatst naar een aparte map of outright.
  Hoewel er geen definitieve statistieken zijn over hoeveel bedrijven spamassassin gebruiken, is het waarschijnlijk dat een grote meerderheid van bedrijven die afhankelijk zijn van e-mail voor communicatie een vorm van spamfiltering gebruiken. Spamassassin is een van de meest populaire spamfiltertools die beschikbaar zijn, en naar schatting heeft meer dan 50% van alle e-mailgebruikers het op hun systemen geïnstalleerd.
  Hoewel SpamAssassin niet perfect is, is het een handig hulpmiddel om de hoeveelheid spam die u in uw inbox ontvangt te verminderen. Als u op zoek bent naar een manier om de hoeveelheid ongewenste e-mail die u ontvangt te verminderen, overweeg dan om een SpamAssassin te gebruiken.

 • Een SpamAssassin-score is een numerieke weergave van hoe waarschijnlijk het is dat een e-mail spam is. Hoe hoger de score, hoe groter de kans dat de e-mail spam is. SpamAssassin-scores worden berekend met behulp van verschillende factoren, waaronder de inhoud van de e-mail, de reputatie van de afzender en de kopteksten van de e-mail.
  Als u zich afvraagt waarom u om SpamAssassin-scores zou moeten geven, is dat omdat ze kunnen worden gebruikt om uw e-mail te filteren. Veel e-mailproviders gebruiken SpamAssassin-scores om te bepalen welke e-mails naar uw inbox moeten gaan en welke naar uw spammap moeten worden verzonden. Dus als u spam probeert te vermijden, is het een goed idee om uw SpamAssassin-score in de gaten te houden.
  De standaardscore voor SpamAssassin is 5.0, wat betekent dat een e-mail als spam wordt beschouwd als de score hoger is dan 5.0.
  Er zijn een aantal manieren om de SpamAssassin-score te verlagen. Sommige methoden omvatten het opgeven van het domein van de afzender als een vertrouwde afzender, het toevoegen van het e-mailadres aan uw adresboek en het markeren van de e-mail als niet spam.
  Gebruik dus onze tool om uw e-mailscore te controleren tegen SpamAssassin.

 • Wanneer u een e-mail verzendt, doorloopt deze een reeks controles door de e-mailserver van de ontvanger. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat de e-mail geen spam is en geen risico's vormt voor de ontvanger. Soms kunnen deze controles echter struikelen en kan een e-mail die niet echt spam is, als zodanig worden gemarkeerd.
  Dus waarom gebeurt dit? Daar zijn een paar redenen voor. Ten eerste kan de e-mailserver van de afzender op een zwarte lijst van bekende spamservers staan. Ten tweede kan de e-mail bepaalde trefwoorden bevatten die vaak worden geassocieerd met spam-e-mails. Ten slotte kan de e-mail afkomstig zijn van een nieuwe of onbekende afzender, wat soms spamfilters kan activeren.

 • Als je je SpamAssassin-score wilt verlagen, zijn er een paar dingen die je kunt doen. Zorg er eerst voor dat uw e-mailberichten goed georganiseerd zijn en vrij zijn van typefouten en grammaticale fouten. Ten tweede, vermijd het gebruik van te grote afbeeldingen en richt je in plaats daarvan op het duidelijk en leesbaar maken van je tekst. Overweeg ten slotte om een service van derden te gebruiken om ervoor te zorgen dat uw berichten bij de juiste mensen worden afgeleverd. Door deze tips te volgen, kunt u de kans minimaliseren dat uw berichten als spam worden gemarkeerd.

 • Er zijn veel manieren om je SpamAssassin-score te verlagen. Enkele van de meest effectieve methoden zijn:

   Gebruik een goede e-maillijstbeheerservice: dit helpt uw lijst schoon te houden en vrij van ongeldige of inactieve e-mailadressen.Houd uw lijstgrootte klein: een kleinere lijst is gemakkelijker te beheren en minder snel om spamfilters te activeren.Vermijd het gebruik van gewone spam-triggerwoorden: woorden als 'gratis', 'winnen' en 'verkoop' worden vaak geassocieerd met spam.Stuur niet te veel e-mails: het verzenden van te veel e-mails in korte tijd kan een rode vlag zijn voor spamfilters.Personaliseer uw e-mails: Spreek uw ontvangers bij naam aan en voeg andere persoonlijke gegevens toe om uw e-mails persoonlijker te laten lijken en minder op spam.Controleer uw e-mail: de spamscore van Easy Email Verification kan u helpen te zien hoe goed uw e-mail zal presteren met spamassassin. Deze score kan u helpen wijzigingen aan te brengen om ervoor te zorgen dat uw e-mail in de inbox van uw ontvanger terechtkomt.

 • Spamscore is een numerieke beoordeling die overeenkomt met de waarschijnlijkheid dat een e-mail spam is. Een hoge score betekent dat de e-mail eerder spam is, terwijl een lage score betekent dat de e-mail minder snel spam is. Easy Email Verification Spam Score is een gratis service om de spamscore van uw e-mailbericht te controleren.

Klaar om aan de slag te gaan?

Sluit je aan bij verschillende bedrijven die hun e-mailverificatie al bij ons vertrouwen.

Geen creditcard vereist