Gratis proefperiode

Willkommen bei unserem kostenlosen E-Mail-Prüfer, der ultimativen Lösung für die Überprüfung und Validierung von E-Mail-Adressen

Controleer de laatste vragen

m***s@gmail.com accepted_email

c***a@tj.go.gov.br no_mx_record

c***a@tj.gov.br no_mx_record

h***l@hosteltreehouse.com no_mx_record

h***l@hosteltrehouse.com no_mx_record

p***2@gmail.com accepted_email

r***s@lechateauxjoa.com accepted_email

l***e@bydussol.com accepted_email

a***a@gmail.com rejected_email

c***b@atlanticahotels.com.br accepted_email

c***s@ribalta.com.br accepted_email

c***s@ribalta.com.br accepted_email

r***h@ownhotels.com.br accept_all

c***l@hotmail.com accepted_email

b***a@gmail.com accepted_email

a***v@pccoepune.org accepted_email

b***y@gmail.com accepted_email

r***m@data-backup-store.com invalid_mx_record

b***8@wireps.com no_connect

l***m@data-backup-store.com invalid_mx_record

Warum unser E-Mail-Verifizierungstool wählen?

Hoge nauwkeurigheid

Zorg voor nauwkeurigheid en snelheid bij het valideren van e-mailadressen voor uw service, nieuwsbrief, proef- of aanvraagformulier.

Stel voor om typefouten te corrigeren

Laat een ander contact niet door de mazen van het net glippen vanwege een fout - we kunnen u helpen ervoor te zorgen dat u over de juiste informatie beschikt

Gratis testen

Ons gratis abonnement geeft u een gratis proefperiode van 50 e-mailverificaties per dag. Probeer de onze vandaag nog vrijblijvend uit!

Secure Email Validation

Wij verwerken uw gegevens online en slaan uw vragen nooit op of bewaren nooit e-mailgegevens.

Eenvoudige maandelijkse abonnementen

Plannen beginnen bij $ 4 per maand voor 500 e-mails. Kies tussen betalen per gebruik of een maandelijks abonnement.

Snelle en eenvoudige installatie

Met API-bibliotheken voor vrijwel elke programmeertaal past EasyEmailVerification naadloos in elke stack.

high accuracy

Wie der E-Mail-Prüfer funktioniert

Unser E-Mail-Verifizierungsprozess ist schnell, zuverlässig und garantiert eine hohe Genauigkeit bei der Validierung von E-Mail-Adressen

Email Syntax Checker

E-mailcontrole valideert dat het e-mailadres voldoet aan een standaardindeling. Een e-mailadres bestaat uit twee delen gescheiden door een at-teken (@), namelijk het lokale deel en het domeingedeelte.

MX Record Checker

De MX-record wordt gebruikt om te controleren welke e-mailservers inkomende e-mail voor een domein accepteren en hoe deze moet worden gerouteerd.

MX Server Connection Checker

Email Checker test voor een succesvolle netwerkverbinding met de mailserver.

Gratis e-mailprovider checker

Email Checker analyseert of het e-mailadres afkomstig is van een gratis e-mailprovider zoals Gmail, Yahoo, Outlook, Aol, onder anderen.

Catch-All Email Checker

Email Checker voert acceptatietests uit van alle e-mailadressen en detecteert en markeert het domein dat e-mail (jokerteken) in uw domein accepteert.

Disposable Email Provider Checker

Email Checker analyseert of het e-mailadres afkomstig is van een gratis e-mailprovider zoals Gmail, Yahoo, Outlook, Aol, onder anderen.

Role Email Checker

E-mailcontrole analyseert of een e-mail een op rollen gebaseerd adres is. Een e-mail met een rolbasis is meestal niet bedoeld voor persoonlijk gebruik, maar wordt vaak beheerd door meerdere mensen op een bepaalde afdeling binnen een bedrijf, bijvoorbeeld beheerder, ondersteuning, webmaster of verkoop.'

Controle van het bestaan van mailboxen

Email Checker voert SMTP-scans op diep niveau uit op elk e-mailadres. Elk e-mailadres wordt gecontroleerd op het bestaan van de mailbox zonder dat er daadwerkelijk e-mails naar dat adres worden verzonden.'

Email Typo Correctie

Email Checker controleert of het e-mailadres typefouten bevat en stelt een nieuw e-mailadres voor.

FAQ & Antwoorden

E-mailverificatie is een cruciaal onderdeel van elke e-mailmarketingcampagne. Het helpt ervoor te zorgen dat uw e-mails bij de juiste ontvangers worden afgeleverd en dat uw berichten niet als spam worden gemarkeerd. E-mailverificatie kan u ook helpen voorkomen dat uw e-mailaccount wordt opgeschort of uw IP-adres op de zwarte lijst wordt geplaatst. Bekijk enkele veelgestelde vragen over e-mailverificatie.

 • Een geldig e-mailadres is correct opgemaakt en kan berichten ontvangen. De indeling van een e-mailadres is specifiek voor het e-mailsysteem dat u gebruikt. De notatie voor een adres met het domein 'abc.xyz' is bijvoorbeeld 'user@abc.xyz'. Een e-mailadres kan ook worden gevalideerd door te proberen er een bericht naartoe te sturen. Als het bericht met succes is afgeleverd, wordt het adres als geldig beschouwd.

 • Een geverifieerd e-mailadres is een e-mail waarvan is bevestigd dat het de e-mail van de eigenaar is door middel van een verificatieproces. E-mailverificatie is het proces om ervoor te zorgen dat een e-mailadres geldig is en toebehoort aan de eigenaar van het account. Dit wordt gedaan door een verificatiecode naar het e-mailadres te sturen en de gebruiker te verplichten de code in te voeren om het eigendom te bevestigen. Geverifieerde e-mails kunnen worden gebruikt om toegang te krijgen tot bepaalde online services, zoals online bankieren of sociale media-accounts. Ze kunnen ook worden gebruikt om u aan te melden voor nieuwsbrieven of promotionele aanbiedingen van bedrijven te ontvangen.

 • Een e-mailadresdomein is het deel van een e-mailadres dat na het @-symbool komt. In het e-mailadres example@email.com is het e-mailadresdomein bijvoorbeeld email.com.
  Een e-mailadresdomein is belangrijk omdat het helpt te identificeren waar een e-mailbericht vandaan komt en waar het moet worden afgeleverd. Wanneer u een e-mailaccount instelt, wordt u meestal gevraagd om een e-mailadresdomein in te voeren. Dit domein wordt vervolgens gebruikt om e-mailberichten van uw account te verzenden en te ontvangen.

  Als u niet zeker weet welk e-mailadresdomein u moet gebruiken, kunt u meestal contact opnemen met uw e-mailserviceprovider voor meer informatie.

 • Een formeel e-mailadres is een e-mailadres dat wordt gebruikt voor professionele of zakelijke communicatie. Formele e-mailadressen bevatten meestal de volledige naam van de persoon en worden meestal gebruikt bij het verzenden van e-mails naar klanten of klanten, of bij het e-mailen van collega's of collega's. Formele e-mailadressen worden ook vaak gebruikt bij het verzenden van officiële communicatie van een bedrijf of organisatie.

 • Een generiek e-mailadres is een e-mailadres dat niet specifiek is voor een persoon of organisatie. Generieke e-mailadressen worden meestal gemaakt voor bedrijven of voor gebruik door het grote publiek. Een algemeen e-mailadres voor een bedrijf kan bijvoorbeeld info@company.com of sales@company.com zijn. Een generiek e-mailadres voor het grote publiek kan info@email.com zijn.

 • Een e-mailadres zonder antwoord is een e-mailadres dat wordt gebruikt om berichten te verzenden die geen antwoord vereisen. Het wordt vaak gebruikt voor geautomatiseerde berichten, zoals bevestigingen of ontvangstbewijzen. E-mailadressen zonder antwoord worden meestal ingesteld door de e-mailprovider en kunnen worden gebruikt om de afleverbaarheid te verbeteren en spam te voorkomen.

  Hoewel er geen antwoord-e-mailadressen nodig zijn, kunnen ze een handige manier zijn om e-mailcommunicatie te beheren. Als u een e-mailadres zonder antwoord gebruikt, zorg er dan voor dat u duidelijke instructies opneemt over hoe u contact kunt opnemen als er een reactie nodig is.

 • E-mailvalidatie is het proces waarbij wordt geverifieerd of een e-mailadres geldig is en bestaat. Dit wordt gedaan door een testmail naar het adres te sturen en vervolgens te controleren of deze met succes is afgeleverd. E-mailvalidatie is belangrijk omdat het helpt ervoor te zorgen dat alleen geldige adressen aan uw e-maillijst worden toegevoegd. Dit kan helpen om bounces te voorkomen en de afleverbaarheid van e-mail te verbeteren.
  Er zijn een paar verschillende methoden die kunnen worden gebruikt voor e-mailvalidatie, maar de meest voorkomende is de SMTP-controle. Dit omvat het verzenden van een test-e-mail naar het adres en vervolgens de SMTP-logboeken controleren om te zien of deze met succes is afgeleverd. Andere methoden zijn het controleren van de DNS-record voor het e-mailadres of het gebruik van een service van derden.
  E-mailvalidatie is een belangrijk onderdeel van het bijhouden van een goede e-maillijst. Door ervoor te zorgen dat alleen geldige adressen worden toegevoegd, kunt u helpen om uw e-mail deliverability te verbeteren.

 • E-mailverificatie is het proces waarbij de juistheid en geldigheid van een e-mailadres wordt geverifieerd. Dit wordt meestal gedaan door een verificatiecode of link naar het betreffende e-mailadres te sturen en de gebruiker vervolgens te vragen te bevestigen dat hij deze heeft ontvangen. E-mailverificatie kan worden gebruikt om het eigendom van een e-mailadres te bevestigen, om spam en fraude te voorkomen of om eenvoudig de nauwkeurigheid van een e-maildatabase te verbeteren.
  Er zijn een paar verschillende methoden voor e-mailverificatie, maar de meest voorkomende wordt dubbele opt-in genoemd. Dit is waar een gebruiker zijn e-mailadres bevestigt door op een link te klikken of een code in te voeren die naar hem wordt verzonden. Zodra de gebruiker zijn e-mailadres heeft bevestigd, wordt deze toegevoegd aan de lijst met geverifieerde e-mailadressen.
  E-mailverificatie is een belangrijk hulpmiddel voor elk bedrijf dat afhankelijk is van e-mail om met hun klanten of klanten te communiceren.

 • E-mailverificatie is een essentieel onderdeel van elk online systeem. Door e-mailadressen te verifiëren, kunnen we ervoor zorgen dat alleen echte, actieve gebruikers zich aanmelden voor onze services. Dit helpt onze systemen te beschermen tegen spam en misbruik, en het helpt ook om ons gebruikersbestand gezond en betrokken te houden.
  Er zijn veel verschillende manieren om e-mailadressen te verifiëren, maar de meest gebruikelijke methode is om een verificatiecode naar het betreffende adres te sturen. De gebruiker voert vervolgens de code in ons systeem in en als deze correct is, wordt zijn e-mailadres geverifieerd.
  E-mailverificatie is een eenvoudige maar effectieve manier om uw systeem schoon te houden en uw gebruikers tevreden te houden. Dus als je het nog niet doet, zorg er dan voor dat je het vandaag nog aan je aanmeldingsproces toevoegt.,

 • Bij het verifiëren van een e-mailadres zijn er een paar belangrijke dingen die je altijd moet controleren. Eerst moet u ervoor zorgen dat het e-mailadres geldig is en correct is opgemaakt. Dit betekent controleren op veelvoorkomende fouten zoals typefouten en onjuiste domeinnamen.
  Vervolgens wilt u controleren of het e-mailadres actief is en dat het postvak niet vol is. U kunt dit doen door een test-e-mail naar het adres te sturen en te controleren of deze doorgaat.
  Ten slotte wilt u ervoor zorgen dat het e-mailadres niet op een zwarte lijst staat. Dit kan door te zoeken naar het adres in een blacklist database.
  Door deze stappen te volgen, kunt u er zeker van zijn dat het e-mailadres dat u verifieert juist en up-to-date is.,

 • E-mailcheckers zijn hulpmiddelen waarmee je de juistheid van een e-mailadres kunt verifiëren. Ze kunnen worden gebruikt om te controleren op typefouten, spelfouten en andere fouten in een e-mailadres. e-mailcheckers kunnen u ook helpen verifiëren dat een e-mailadres nog steeds actief is en werkt.
  Er zijn verschillende e-mailcheckers online beschikbaar en ze werken allemaal op enigszins verschillende manieren. Sommige e-mailcheckers zijn gratis te gebruiken, terwijl andere een betaald abonnement vereisen. E-mailcheckers kunnen worden gebruikt om een enkel e-mailadres of een lijst met e-mailadressen te controleren.
  Als u een e-mailadres wilt verifiëren, kan een e-mailchecker een handig hulpmiddel zijn.

 • Een spam-e-mailadres is een e-mailadres dat is gemaakt voor het verzenden van spam-e-mails. Deze e-mailadressen worden meestal gemaakt door u aan te melden voor gratis services of producten en vervolgens een nep- of wegwerp-e-mailadres op te geven. De eigenaar van het spam-e-mailadres gebruikt het vervolgens om spam-e-mails te verzenden naar mensen die zich ook hebben aangemeld voor deze gratis services.
  Hoewel spam-e-mailadressen worden gemaakt om spam te verzenden, kunnen ze ook worden gebruikt om legitieme e-mails te verzenden. Als u echter een spam-e-mailadres gebruikt om legitieme e-mails te verzenden, is de kans groter dat uw e-mails door de e-mailprovider van de ontvanger als spam worden gemarkeerd.

 • E-mailchecker is een manier om ervoor te zorgen dat e-mails daadwerkelijk worden afgeleverd. Gratis e-mailchecker doet meer dan alleen controleren of uw e-mail geldig is. In feite voeren we verschillende controles uit om ervoor te zorgen dat de e-mail kan worden afgeleverd op een specifiek e-mailadres.
  E-mailverificatie omvat het controleren van domeinnaam, MX-record, MX-serververbinding, e-mailsyntaxis, spelfouten in e-mail, catch-all, disposable, rol en bestaat mailbox.
  E-mailcontrole controleert of e-mails echt zijn en afkomstig zijn van een echte persoon of een e-mailaccount dat is gekoppeld aan een echte organisatie.

 • E-mail is een bekend wegwerpadres, dat is een tijdelijk e-mailadres voor een korte periode, zoals een paar uur tot een paar dagen. Nadat die periode is verstreken, is de e-mail niet meer actief. Dergelijke adressen staan bekend als "Disposable Email Addresses".

 • Op rollen gebaseerde e-mails (ook bekend als generieke e-mails) zijn e-mails die meestal beginnen met info@, admin@, support@. Dat zijn e-mails die u niet in uw lijst met contactpersonen wilt hebben, omdat ze niet bedoeld zijn voor persoonlijk gebruik, maar meestal een distributielijst met meerdere contacten bevatten en eerder worden afgewezen. Ook kunnen op rollen gebaseerde e-mails worden gebruikt in spamvallen. E-mailverificatie retourneert waar of onwaar, afhankelijk van of het gevraagde e-mailadres een rol-e-mailadres is. (bijv. "support@company.com", "postmaster@company.com")

 • Met de gratis e-mailservice kunt u gratis een e-mail maken en gebruiken. E-mailverificatie detecteert of het e-mailadres is geregistreerd bij een van de populaire gratis e-mailservices, bijvoorbeeld Google, AOL, Hotmail, Yahoo, enz.

 • Een MX-domeinnaam, die verantwoordelijk is voor het verzenden of ontvangen van e-mails, kan veel vertellen over de kenmerken van een e-mailaccount dat op dat domein wordt gehost.

 • MX-record wordt gebruikt om de wereld te vertellen welke e-mailservers inkomende e-mail voor een domein accepteren.

 • De e-mailverificatie maakt rechtstreeks verbinding met de SMTP-server zonder een e-mail te verzenden.

 • Het wordt ook wel Catch-All e-mailadressen genoemd. Het domein voor het e-mailadres accepteert elk gebruikersnaamgedeelte vóór de @, daarom kan het niet worden gevalideerd.
  Het betekent bijvoorbeeld dat als u admni@ typt in plaats van admin@, de e-mail niet wordt teruggestuurd, maar wordt verzameld in een aparte mailbox van waaruit iemand deze correct kan sorteren. Als uw e-mails in die mailbox terechtkomen, kijkt u naar een impact op de reputatie van de afzender, harde bounces en algemene onnauwkeurige e-mailmarketingresultaten.

 • Een e-mailverificateur, of e-mailchecker, is een hulpmiddel om te valideren dat een e-mailadres bestaat en e-mails kan ontvangen. Verifiëren is belangrijk voordat u contact opneemt met nieuwe ontvangers om bounces te voorkomen en de reputatie van uw afzender te beschermen. Easy Email Verification voert een volledige controle uit van e-mailadressen, controleert of het openbaar op internet verschijnt en retourneert de bronnen.

 • Het resultaat van het e-mailadres is het resultaat van de e-mailverificatie. Het resultaat kan geldig, ongeldig of onbekend zijn.

 • De reden kan een van de volgende zijn: invalid_email, invalid_domain, rejected_email, accepted_email, no_connect, time-out, unavailable_smtp, unexpected_error, no_mx_record, temporarily_blocked, exceeded_storage

 • Veilig om te verzenden is een vlag die aangeeft dat het e-mailadres veilig is voor afleverbaarheid

 • Ja, dat kan! Gebruik onze API om e-mailadressen in bulk te verifiëren.

 • Catch-all e-mailverificatie voert acceptatietests uit van alle e-mailadressen en detecteert en markeert het domein dat e-mail (jokerteken) in uw domein accepteert.

 • E-mail typfoutverificatie controleert of het e-mailadres typefouten bevat en stelt een nieuw e-mailadres voor.

 • Role Email Verification analyseert of een e-mail een op rollen gebaseerd adres is. Een e-mail met een rolbasis is meestal niet bedoeld voor persoonlijk gebruik, maar wordt vaak beheerd door meerdere mensen op een bepaalde afdeling binnen een bedrijf, bijvoorbeeld beheerder, ondersteuning, webmaster of verkoop.

 • Disposable Email Provider Verification controleert of het e-mailadres afkomstig is van een wegwerp-e-mailprovider. Wegwerp-e-mailadressen zijn tijdelijke e-mailadressen. ;

 • Free Email Provider Verification analyseert of het e-mailadres afkomstig is van een gratis e-mailprovider zoals Gmail, Yahoo, Outlook, Aol, onder anderen.

 • MX Server Connection test voor een succesvolle netwerkverbinding met de mailserver.

 • De MX-record wordt gebruikt om te controleren welke e-mailservers inkomende e-mail voor een domein accepteren en hoe deze moet worden gerouteerd.

 • E-mailsyntaxisverificatie valideert of het e-mailadres voldoet aan een standaardindeling. Een e-mailadres wordt geleverd met twee delen gescheiden door een at-teken (@), namelijk het lokale deel en het domeingedeelte. Onze controle is gebaseerd op verschillende voorwaarden en beperkingen.

 • De eerste stap om te controleren of een e-mailadres bestaat of niet, is om de syntaxis te controleren, of het het @ -teken bevat.

 • De beste manier om deze procedure uit te voeren is door een e-mail naar de ontvanger te sturen en te wachten tot het antwoord terugkomt.

Klaar om aan de slag te gaan?

Sluit je aan bij verschillende bedrijven die hun e-mailverificatie al bij ons vertrouwen.

Geen creditcard vereist